Alla inlägg under september 2010

Av Katja - 22 september 2010 07:14

Usch, jag blir hemma från jobbet idag också. Har fortfarande feber, ont överallt, ont i huvudet plus att jag har blivit snuvig och hostar som en galning :(. 

Men jag har laddat upp för en riktigt vilodag idag :)


  


Men som sagt så kommer städerskan vid 9, då är det ju inte så kul att ligga här medans de städar. Så jag tänkte åka hem till mitt hjärta och överaska honom :). Han kom hem från jobbet vid 1 tiden i natt så han lär ju sova som en gris ;). Men det ska bli kul att få överaska honom med att krypa ner brevid honom för en gångs skull :).


Ha en bra dag

Pusselipuss 

Av Katja - 21 september 2010 20:04

Nu ligger jag i soffan och kollar på Idol, försöker ta hand om mig själv. Ligger och fryser som fan! Har kunnat bocka av många saker på min lista så det är galet skönt! Nu är det bara att klippa CanCan och plocka i ordning hemma hos mig kvar. Plocka i ordning måste jag göra ikväll för imorgon kommer städerskan och städar. Det ska bli väldigt skönt med en städerska igen måste jag säga! (A)


Pusselipuss

Av Katja - 21 september 2010 14:23

Här kommer min att göra lista vad jag har att göra innan fredag då jag ska hämta Tiger! :D


  • Måla hyllan
    Hyllplanen * 2
    Baksidan
  • Måla väggen
  • Klippa Mario
  • Klippa CanCan
  • Matlådor
  • Plocka i ordning hos mig innan städerskorna kommer på onsdag 

Jag har hunnit börja iaf, uppdaterar listan allt eftersom, så himla skönt att stryka!

Pusselipuss

Av Katja - 21 september 2010 09:27

Usch, jag ligger hemma och är sjuk. Hate it! Har massor att göra så ligger jag totalt död i soffan :(.


Saknade min underbara älskling på tok för mycket igår när jag gick och la mig, kunde ju inte låta bli att säga det till honom. Stackarn, han kände sig säkert tvungen att komma (A). Men han överaskade mig och kröp ner i sängen brevid mig inatt, han jobbar till midnatt eller något sånt. Underbart var det iaf! Känner mig lite taskig, men men. Jag tror han tyckte det var mysigt också ;). 


Jag har faktiskt varit lite duktig på morgonen för jag har klippt Mario, så nu är han jätte prickig :P. Haha så söt, han ser ut som Lilla gubben (Pippi Långstrumps häst). Dock var jag helt slut efter det, så det märks att jag inte är helt frisk :(.

Jag ska försöka ta hand om mig själv och göra nytta hemma idag, får väll se hur det går ;).


Pusselipuss

Av Katja - 20 september 2010 20:36

Jag är totalt slut! Har varit för mycket det sista både psykiskt och fysiskt så igår kollapsade jag totalt med den värsta panikångesten jag någonsin har haft. Sov inte alls bra i natt och sen till jobbet, men fick sluta vid ett för att åka hem. Har gjort lite nytta ändå idag, målat och lagat massa matlådor. Men nu är jag helt slut och har ont precis överallt så jag ska bara göra iordning mig och ge hästarna mat sen blir det sängen! 
Jag var tvungen att kolla om jag hade feber förut också, klart jag hade det med. Som toppen över I.t jag orkar inte mer nu, helt totalt jäkla slut! Vill bara må bra igen-


Min underbara pojkvän kom och tog hand om mig en stund innan han åkte till jobbet, helt underbart!


Nattinatti Puss!

Av Katja - 20 september 2010 10:45

Kanske inte är så konstigt att det inte gick hundra igår, jag tror jag håller på att bli sjuk. Känner mig skit hängig och har ont precis överallt :(. 
Får försöka ta hand om mig, tur att det inte är super mycket på jobbet idag. 


Det är svårt att prestera på topp, när man själv inte är på topp.


Pusselipuss

Av Katja - 20 september 2010 07:33

Alla förlorade, ingen vann


Det var som bekant val igår, SD kom in i riksdagen.. Det är skrämmande hur de kunde komma in, enligt mig så är de ett rasistiskt parti. De ska vara med och styra vårat älskade Sverige, de kommer aldrig göra något gott för oss. Jag vet inte vilka ni var som röstade eller varför, men jag hoppas att ni en vacker dag inser att ni gjorde ett stort misstag.

Som tur var så röstade 94,3% av Sveriges befolkning inte på SD, men 5,7% röstade på dem. Allt för många! Jag hoppas nu att de övriga partierna med Fredrik i spetsen gör allt och sammarbetar för att göra SD maktlösa.


Pusselipuss

Av Katja - 19 september 2010 17:30

Idag har jag varit iväg på tävling igen, denna gången bar det iväg till Skultorp med Mario. Snälla Anna följde med och hjälpte mig, tack! 

Mario hoppade galet fint på framhoppningen och inne på banan. 

I första klassen, 1m, hittade jag en riktigt riktigt bra väg i omhoppningen men tyvärr så stannade han på en oxer i omhoppningen. Han tyckte väll att det blev lite jobbigt eller så, ett riktigt Mario stopp var det. I andra klassen, som också var 1m, så stannade han på ett i grunden. Tror jag tappade galoppen i svängen. Men han är sån också, antingen vinner vi typ eller så får vi ett stopp. Men han hoppade riktigt bra och kändes glad och positiv. Dock är han långhårig redan så jag ska klippa honom i veckan för att tycker inte om att bli varm när man rider och då blir han ännu segare och inte hjälper till. 

Bara att kämpa vidare!


Nu ska jag mysa lite med Anna sen blir det in till Skara för att träffa snyggingen min.

Pusselipuss

Ovido - Quiz & Flashcards