Alla inlägg under september 2010

Av Katja - 3 september 2010 13:47

Åh äntligen är det fredag!! Man kan inte annat än att vara glad på en fredag, hela helgen framför sig, underbar känsla! Vi satt och diskuterade det på lunchen idag, jag och några kollegor.

Fredagen är den bästa dagen, då har man allt framför sig och alla idéer om vad man ska göra. Lördagen är också en bra dag, man är ledig och hinner göra en del av det där man hade tänkt, man hinner vila och njuta lite. Sen är det söndag som är lika med söndagsångest! Jag har grymt mycket söndagsångest, speciellt nu när tävlingssäsongen har dragit igång och man inte hinner med någonting. Förstår inte vart tiden tar vägen?


Mina planer för helgen är väll idag, rida och fixa inför tävlingarna sen hoppas jag även på att hinna umgås lite med min käre bror också. Imorgon blir det tävling sen bio med min snygging på kvällen = sen sen kväll! Men det är det fan värt! På söndagen blir det tävling igen och sen inget mer planerat än allt jag vill hinna med för övrigt (fixa naglarna, städa, fixa med alla papper i Talangutveckling, spackla, tejpa och måla hallen och såklart umgås lite med nära och kära), så det kan nog bli lite söndagsångest på söndag.


Åh vad jag längtar tills jag får sluta, sätta mig i bilen och åka hem. Det är då helgen börjar!

Pusselipuss

Av Katja - 2 september 2010 07:27

Jaha, torsdag idag då. Jag tycker att den här veckan har gått sjukt långsamt! Har så mycket att göra och hinner inte ens hälften.


Fick lite panik igår när jag var i stallet och såg hur skitit hästen var, all utrustning och sadelkammaren såg ut som hej kom och hjälp mig. Inte kul! Måste ta tag i det. Det är inte kul att rida runt med skitig häst och skitiga saker, dags att ta tag i putsandet!! Får skärpa mig när det gäller det! Eller vad säger du Rebecka? ;)


Dags att ta tag i jobbet nu då.

Hörs sen.

Pusselipuss

Av Katja - 1 september 2010 23:45

Du är solen i mitt liv.

Det är du som ger mig min energi, min kraft.

Du är lika livsnödvändig för mig som solen för människan.

Det är du som är min lycka i livet.

Det är du som får mig att le.

Du ger mig fjärilar i magen, en bubblande känsla, precis som en champange flaska.

Ett leende sprider sig över mina läppar vid tanken på dig, jag blir alldeles varm inombords.

Du gör mig knäsvag med dina kyssar, dina blickar.

Dina händer mot min kropp får mitt hjärta att slå allt hårdare.

Du är min själsfrände, min andra halva.

Du är mitt livskärlek, min drömprins.
Du är min nutid och min framtid.
Du är mitt allt. 


Jag älskar dig Daniel <3

Av Katja - 1 september 2010 21:44

Träningen gick bra faktiskt. Jag känner att jag är lite lojj i kroppen, men beror antagligen på smärtan i armen. 

Cancan har verkligen utvecklats det sista och var hur lydig som helst! Så nu får jag börja rida framåt igen.. Kul att känna att det går åt rätt håll, men det känns bra inför helgen :).


Nu måste jag sova, väckarklockan står på 05.30 :(. Ska åka buss till jobbet imorgon, segt! Sen rida båda när jag kommer hem. Vill ju få lite gjort hemma också men det är bara att glömma! :(.

Dock delar jag inte sängen med min snygging inatt, känns jätte tomt och ensamt. Saknar honom! 


Nattinatti
Pusselipuss 

Av Katja - 1 september 2010 17:51

Åh vad seg jag är! Just nu ligger jag i soffan, kollar på Bones och laddar inför träningen. Dock gör armen fortfarande sjukt ont, blä! :(

Så jäkla trött på att den ska göra så ont. Enda fördelen är att man kan tröstäta massa gott utan att få dåligt samvete ;). 


Nä, dags att gå ut och fixa stallet :).

Pusselipuss

Ovido - Quiz & Flashcards