Alla inlägg under november 2010

Av Katja - 19 november 2010 16:21

  


När jag kommer hem så möts jag av min älskade lilla Tiger, han är grymt söt! Just nu springer han runt som en galning och hoppar upp och ner på allt. 

Vill ni veta en liten pinsam sak?...

Tiger har lite bestämda idéer om hur det ska vara när jag går på toa.. HAHA

Om jag stänger honom ute från badrummet skriker han som en galning. Han vill vara hos mig och gärna uppe på toa sitsen, bakom mig och så kraffsar han mig på rumpan (A). Haha, pinsamt!


Nu ska jag äta lite mellanmål och sen ut och rida :)

Pusselipuss

Av Katja - 19 november 2010 12:51

Snart är det dags för lunch, bästa delen av arbetsdagen tycker jag. Idag har jag med mig spagetti och köttfärssås, mums! Jag har blivit en riktig bokmal det sista, läser på lunchen och innan jag går och lägger mig. Jätte mysigt och man varvar verkligen ner, något jag verkligen behöver eftersom jag alltid går på i 120. Jag blev tillsagd för ett tag sen att varva ner, ta det lugnare för de var oroliga att jag skulle gå in i väggen. Att läsa har hjälpt mig otroligt mycket att spänna av och varva ner.

   Just nu läser jag Elsas mode av Sofi Fahrman, det är den första boken i en trilogi om Elsa. Jag har fastnat helt och kommer köpa de andra två böckerna också.  


Nu ska jag springa upp till de sköna fotöljerna och äta och läsa :)
Pusselipuss

Av Katja - 19 november 2010 09:09

Äntligen är det fredag! Man kan ju inte annat än att vara glad på fredagar, man har hela helgen framför sig och kroppen sprudlar av energi!
Ikväll är det tänk myskväll med Anna. Idol och massa god mat står på schemat, det blir bra det. Jag kommer antagligen försöka komma i säng tidigt, så jag orkar med helgen. Daniel jobbar sent även idag men imorgon blir det en heldag <3 LÄNGTAR!


Ganska lugnt på jobbet idag så det är skönt, kanske kan få sluta i tid för en gångs skull. Nä bäst jag fortsätter arbeta.

Ha en toppen dag!

Pusselipuss

Av Katja - 18 november 2010 17:28

Jag åkte förbi Ica på vägen hem från jobbet för att handla lite mat till fredagsmyset imorgon, och så kommer jag hem med det här:..


  

Tjockis Katja! :P


Suck, blev rätt trött på mig själv när jag kom ut från Ica. Nu sitter jag i soffan och vräker i mig massa chips. Det är tur att Anna bor här och att Daniel hälsar på lite och hjälper till att äta upp allt jag köper hela tiden (A). 
Känner mig som en riktig tjockis, men ibland måste man få ha sådana dagar också (A). 


Pusselipuss

Av Katja - 18 november 2010 08:04

Tryckte på den där snooze knappen i morse igen, flera gånger, grr! Eftersom jag glömde tanka igår så var jag tvungen att göra det idag, glömde att göra det i Skara, lampan tändes när jag hade passerat. Så hjärtat satt i halsgropen hela vägen till Lidköping men bensinen räckte som tur var. Min söta pojkvän kom och kröp ner hos mig inatt, han jobbar eftermiddag den här veckan (15,30-00,30). Alltid lika mysigt när man känner att han kryper ner och trycker sin kropp tätt tätt intill min och håller om mig <3. Nä nu får jag ta tag i jobbet och väga in mitt snus ;). Ta hand om er. Pusselipuss

Av Katja - 17 november 2010 21:15

Äntligen så har jag lyckats ta mig tid till att klippa min stora lurviga häst, tredje gången för den här säsongen redan! Men hon blev väldigt fin, dock behöver hon rycktas nu! Men skönt att äntligen blivit av med all päls! Ska försöka ta kort på henne imorgon tänkte jag så får ni se min randiga häst. Nu sitter jag i soffan med Anna panna och äter fisk och skaldjursgryta med ris och kollar på Greys. Vi har det ganska bra måste jag säga. Pusselipuss

Av Katja - 17 november 2010 07:45

Jaha, då var man igång och bloggade igen! Jag har verkligen saknat bloggen men jag har haft så galet mycket att göra så det har inte funnits en chans att blogga tyvärr L.

Det har hänt så otroligt mycket sen sist som jag vill berätta, men det kommer väll fram allt eftersom.


Usch, det senaste har jag fallit för snooze, det är inte alls bra för jag kommer sent till jobbet. Blir så trött på mig själv! Får försöka lägga mig i tid så jag vaknar utvilad och bara hoppar upp ur sängen, som om det skulle hända :P.

Den här veckan bor Anna hos mig, super mysigt! Pappa, Anki och Theo är i Egypten och göttar sig så då tar Anna hand om Ankis katter och hästar . Detta leder ju till att vi har mysigt tjejkvällar varje kväll, lagar mat, myser och snackar.

Nä nu får jag ta tag i jobbet igen.

Pusselipuss Katja

Ovido - Quiz & Flashcards