Alla inlägg den 16 augusti 2010

Av Katja - 16 augusti 2010 21:34

Jaha, då var även den här dagen till ända. 

Känns inte som om jag har hunnit  med någonting idag :(.

Efterjobbet åkte jag hem och möttes av att mitt hjärtegull var hemma hos mig. Vi vilade en stund, båda helt slut efter helgen sen så försökte jag fylla i mina mål mm som vi måste göra med Talangutveckling, det är svårt med väldigt nyttigt.

Sen pysslade jag med mina hästar lite, plockade i ordning i stallet och lite sånt. Hann tyvärr inte rida, håller tummarna för att hon inte är allt för hemsk på träningen på onsdag (A).


Har iaf varit duktig och lagat massor av mat! Blev 8 matlådor :$,kycklingwok med ris, och sen pasta med ost och skinksås. Så nu har jag lite lådor till den här veckan, men de går åt galet snabbt igentligen!


Var sugen på att gå ut idag, men behöver ta igen mig lite efter helgen. Plus att måndax inte är så kul nykter och har ingen större lust att dricka när man ska upp och jobba imorgon. Känner mig som en gammal tråkig tant, haha (A).


  


Målade naglarna idag också :P. Lite roligt med en annorlunda färg. Jag känner mig lite trendig och piffad, även när jag går i mina vita labbkläder på jobbet ;).

Pusselipuss

Av Katja - 16 augusti 2010 10:31

Jag har haft en sjukt grym helg måste jag bara säga! Den har haft allt! Mys, fest, pojkvän, vänner, hästar, mamma, allt verkligen!


Men nu är vardagen igång igen. Sötnöten sov hos mig i natt och så underbart att vakna upp brevid honom och börja en ny vecka. Det ger mig massor av styrka!
Igår flyttade Malin in med sin häst i stallet, ska bli skit kul med en tjej till i stallet! Roligt när man har kompisar. Alltid kul att sitta och tjöta skit och ha någon att rida med och så.

Mina hästar fick sova inne för första gången på typ hela sommaren så imorse började verkligen höstrutinerna. Ge dem mat inne, vänta på att de ska äta färdigt, på med täcken och ut i hagen. Men rutiner är bra, få lite ordning på vardagen igen.


Så nu är det en ny vecka och ingen speciellt planerat förutom en hel helg fylld med fystest :( Blä!


Nä, nu får jag nog fortsätta jobba :P


Pusselipuss

Ovido - Quiz & Flashcards