Alla inlägg den 27 augusti 2010

Av Katja - 27 augusti 2010 19:15

Jaha, då var man skadad då.

Jag var och hopptränade för Erika igår, vi var ute och det var gött lerigt. CanCan var jätte pigg och då har hon inte hundra koll på sina ben. Så på uppvärmningen som var att vi travhoppade ett hinder på volt så lyckas CanCan nästan gå omkull, vi glider in i staketet (telefonstolpsstaket) som åker ner och jag med. Lyckades antagligen bli trampad på armen och slog huvudet i stocken. Upp igen, hoppade klart träningen. CanCan blev kalas fin sen och shit vad bra jag red! Jag har nog aldrig ridit så bra. I bilen på vägen hem så kollade jag på armen, den hade svullnat upp rätt rejält och hade en blodutgjutning. Bara att åka hem ta hand om hästen och sen åka in till sjukhuset. Min söta pojkvän skjutsade mig, tack! <3

Efter lite fläng mellan jourcentralen och KSS så kunde de konstatera att den inte var bruten så det var bara att åka hem och käka värktabletter. Skönt som tusan att den inte var bruten!


Usch, man får lite respekt för sporten när man åker av. Jag har inte åkt av så många gånger än, peppar peppar ta i trä, så det här var värsta gången hitintills. Hoppas bara att jag kommer kunna rida i helgen!


Nu ska jag försöka ta hand om mig själv lite.

Pusselipuss

Ovido - Quiz & Flashcards