Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av Katja - 22 augusti 2010 21:00

Äntligen är fystesterna slut för den här gången. Jag är helt slut, verkligen helt utmattad. Så trött så att jag bara vill gråta, pinsamt men sant. Idag var det  spänst, bänkpress och uthållighet som stod på schemat. Spänst är ju inte riktigt min grej kan jag inte påstå, men jag är hyfsat nöjd ändå, bänkpressen stod jag över pga. min axel. Bänkpressen ingår ändå inte i ridningens fysprofil så det gjorde inte så mycket. Uthålligheten hade försämrats sen förra gången vilket inte är så konstigt eftersom jag inte har tränat något alls! Men jag var fortfarande under 1 sek, vilket är bra! Så jag är nöjd med helgen í det stora hela. Min über söta pojkvän följde med idag med och stöttade och peppade mig, vilket jag uppskattar otroligt mycket!

Att han följde med visar att han vill ingå i mitt team, att han vill stöta mig i min satsning. Det känns helt underbart!!


På vägen hem så stannade vi till hos mamma. Myste och lekte med de söta kattungarna och de andra katterna. Vi käkade även middag där, riktigt trevligt! Man får passa på att hälsa på henne när man har tid, svårt när man inte bor tsm. Saknar min lilla mamma, tur att tävlingssäsongen snart är igång igen på riktigt så ses vi på helgerna ;). Kommer antagligen inte hälsa på lika mycket sen när Tiger har flyttat hem till mig (A).


Nä nu ska jag sova så jag orkar med en ny vecka men nya utmaningar.

Pusselipuss

Ovido - Quiz & Flashcards