Alla inlägg den 14 augusti 2010

Av Katja - 14 augusti 2010 17:22

Nu är jag hemma från mamma. Vi hade det riktigt mysigt, satt och pratade hur länge som helst och busade med kissemissarna. Jag fick ta ut Tiger (min kattunge som jag ska få ta hem senare i höst!), det var första gången som han var ute. Han är så galet söt! 


  


Nu blir det att tagga inför kräftskiva ikväll! Ska fixa lite med dukning och sånt nu hade jag tänkt. Jag har lite prestationsångest att min kräftskiva ska vara den bästa, inte lätt! :P Men jag ska göra mitt bästa och se till att jag har riktigt kul! Det blir till att börja med att skriva ett fint sånghäfte till alla snabsvisor som skall sjungas ikväll :D

Pusselipuss

Av Katja - 14 augusti 2010 09:00

Baklängesmiddagen var riktigt lyckad! En helt underbar kväll blev det. Dock var det tufft att få i sig två rätter till efter marängsvis! Men gud vilken god mat, gott vin till och världens bästa sällskap!

Efter middagen kollade vi på The butterfly effect, den var sjukt bra med läskig tycker jag (A). Så den rekommenderar jag starkt men se till att ha en famn som du kan krypa upp i.  Baklängesmiddag var ett litet roligt sätt att äta på så det tycker jag ni ska prova också :).


Hoppas ni får en bra dag i värmen, själv ska jag åka och hälsa på mamma sen blir det kräftskiva! :D


Pusselipuss

Ovido - Quiz & Flashcards